INFO

Vår Web kalender gir deg oversikt over bruken av hallens mange flater og når det er ledig kapasitet.

Under «Bestilling» finner du praktisk informasjon angående utleie og booking

Om utleie

Vi leier ut lokaler både for faste avtaler og til enkeltarrangementer.

Vi leier ut tribuner, bord og benker.

Om åpningstider

Det vil gjennom året forekomme endringer i våre åpningstider. Generelt vil det hallen være åpen på hverdager fra 08.00 til 22.00 fra august til slutten av juni. I forbindelse med ferier og i helgene vil åpningstidene i hallen variere. Er det ikke aktiviteter i hallen i helgene vil hallen ha begrenset åpningstider eller være stengt. Kongsberghallen er stengt i juli.

Vi gjør allerede nå oppmerksom på at det vil være endra åpningstider  i jule- og nyttårshelgen, og i påsken.

Når det gjelder mulighet for online booking av enkelt timer i tennis hallen og squash hallene vil dette tilbudet også være regulert av hallens åpningstider. Vi vil forsøke å informere fortløpende om endringer i åpningstider som vil medføre begrensinger i dette tilbudet. Oppfordrer alle til å følge med på våre nettsider for nærmere info!

Åpen ishall er også et populært tilbud, men av og til vil vi måtte endre på de faste tidene som er avsatt til dette tilbudet. Dette skyldes at vi har større arrangementer i ishallen som gjør at tilbudet om åpen hall ikke vil være mulig å gjennomføre.

Følg også med på våre facebook sider Der vil det også bli lagt ut info om åpningstider!

Husk også

Mange hundre mennesker er innom hallen hver dag. Kanskje vil det være lurt å skaffe seg en reklameplass hos oss. Kontakt oss gjerne for en nærmere prat !