Category : Forsiden

post image

JULEFERIE I KONGSBERGHALLEN

Hallen er stengt fra og med tirsdag 21. desember 2021 klokka 1300 og fram til og med mandag 3. januar 2022 klokka 0800. Vi ønsker alle ei god jul og et godt nytt år.

Les mer →

Åpen Ishall og nye koronaregler

Nye koronaregler innebærer at det ikke blir Åpen Ishall framover. Dersom idrettslag tar på seg å være «arrangør» og tar jobben med å registrere deltakere kan det være mulig å avvikle åpen ishall, men en slik ordning er ikke på plass ennå.

Les mer →

Retningslinjer for bruk av hallen i forhold til smitteverntiltak

Ingen oppholder seg i Kongsberghallen utenom sin oppsatte treningstid. Det er ikke tillatt for uvedkommende å oppholde seg i hallen Generelle smittevernregler gjelder: Alle holder seg hjemme dersom de er syke Hold avstand – Minst 1 meter, også i garderober.  Vask hender. Bruk håndsprit der håndvaskmuligheter ikke er tilgjengelig. Det er utplassert håndsprit ved inngangsdør

Les mer →

SQUASH – smittevern

Squash er åpen i henhold til bookingkalender. Vi låner foreløpig ikke ut utstyr. Hallen kan bli stengt på kort varsel dersom vi får pålegg om det.

Les mer →

post image
post image

Milepæl nådd! Nytt yttertak ferdig!

Onsdag 30 august 2017 var rehabilitering av yttertaket på Kongsberghallen ferdig. Befaring på taket før overtagelse fra entrepenør til Stiftelsen Kongsberghallen. Prosjektet ble gjennomført i henhold til fremdriftsplan og budjett. Vi er meget godt fornøyd og takker entrepenør og samabeidspartnere for et flott samarbeide.   Nå kan vi glede oss over et nytt pent tak

Les mer →

post image
post image
1 2